tjedan crvenog križa

08

May 2021

U tjednu Crvenog križa prilika je da se zahvalimo svima onima koji su nam puno pomogli u radu tijekom odogovora na krizu potresa koji nas je pogodio krajem 2020 godine!! Priznanja su dodijeljena tvrtkama, ustanovama, udrugama kao i članovima Interventnog tima Crvenog križa Bujštine koji su svojim odlaskom na teren pomogli stradalom stanovništvu u potresu!!
VOLONTERI:
Valentina Ćurčibašić
Anamarija Šiljeg
Valentina Veladžić
Gloria Verunica
Melisa Keranović
Mario Šimat
Denis Matković
Zoran Dragojević
Aktiv volontera Crvenog križa Buje
Aktiv volontera Crvenog križa Umag
Aktiv volontera Crvenog križa Novigrad
USTANOVE UDRUGE:
Dobrovoljno vatrogasno društvo Umag
Dobrovoljno vatrogasno društvo “Neapolis” Novigrad
Ustanova FESTUM Umag
Udruga “Pružam ti ruku-Ti porgo la mia mano” Umag
Marino Reinić
TVRTKE:
Autoprijevoznik Zlatko Brusić Umag
Zigante tartufi d.d.
Vapour International d.d.
Aluflexpack Novi Umag
Zbog epidemioloških mjera nismo bili u mogućnosti organizirati svečanost podjele priznanja. Još jednom zahvaljujemo se svima na pomoći posebno svim našim volonterima!! #crvenikrizbujstine #hck #Volonteri #potres2020 #mividimoljude #izvanrednesituacije

A Povodom obilježavanja Svjetskog dana Crvenog križa i Crvenog polumjeseca Crveni križ Bujštine pripremio je prigodnu izložbu koja je postavljena na trgu 1. svibnja u Umagu i na Velikom trgu u Novigradu i bit će dostupna od danas 8. svibnja do srijede 12. svibnja 2021. Izložba je prikaz djelatnosti koje Crveni križ Bujštine provodi u svojoj zajednici. Tim povodom su uz prigodne čestitite postavljanu izložbe prisustvovali i gradonačelnik grada Umaga Vili Bassanese i gradonačelnik grada Novigrada Anteo Milos.
Pozivamo sve građane da dođu i pogledaju izložbu. 🙂🙂
#worldredcrossday #crvenikrizbujstine #redcross #hck