TEČAJEVI PRVE POMOĆI ZA OBRAZOVNE INSTITUCIJE I DRUGE SLUŽBE

  • Home
  • TEČAJEVI PRVE POMOĆI ZA OBRAZOVNE INSTITUCIJE I DRUGE SLUŽBE

Tečaj organiziraju društva Hrvatskog Crvenog križa, a namijenjen je građanima, djelatnicima i volonterima različitih organizacija, profesionalnom osoblju zainteresiranih pravnih subjekata, djelatnicima i volonterima Hrvatskog Crvenog križa. Svrha edukacije je podizanje svijesti javnosti o važnosti znanja i vještina iz prve pomoći kako bi se spasilo što više života, a cilj je obnova znanja i vještina koje su polaznici stekli na tečaju osnovnih postupaka održavanja života i usvajanje novih naprednih znanja i vještina iz prve pomoći. Polaznici će naučiti pružati prvu pomoć unesrećenoj osobi kod: vanjskog i/ili unutarnjeg krvarenje, različitih vrsta ozljeda i rana, ozljeda kostiju i zglobova, akcidentalnog stanja i naglo nastupajućih stanja. Potvrda vrijedi 4 godine.
 
Preduvjet: Nema
Trajanje: 9 sati

Gradsko društvo Crvenog križa Buje ima  licencirane liječnike, te licencirane medicinske tehničare i sestre koji provode obuku iz prve pomoći. Osim kvalitetne ekipe stručnjaka, prostorija, društvo je opremljeno najsuvremenijom opremom i nastavnim pomagalima za osposobljavanje svih kategorija stanovništva  za pružanje prve pomoći.

Svi zainteresirani za o osposobljavanje kandidata za vozače na motorni pogon iz nastavnog predmeta pružanje prve pomoći osobama ozlijeđenim u prometnoj nezgodi mogu se javiti u:

Gradsko društvo Crvenog križa Buje

1. svibnja 9

52460 Buje

Telefon: 052 / 772 446

e-mail: info@crvenikrizbuje.hr