volonter godine

10

December 2021

DAMJAN JAGUNEC SEMEŠI, VOLONTER GODINE GRADA UMAGA 2021.

Zbog obveza na fakultetu u ime našeg dragog Damjana nagradu je preuzela njegova majka Evelin koja nam je isto puno pomogla posebno u vrijeme lockdowna kada je našim volonterima pripremala lijekove za dostavu našim starijim sugrađanima!! 🙂🙂🙂💪👏👏❤️❤️

Svečanim prijemom kod Gradonačelnika obilježen je i ove godine Međunarodni dan volontera. S ciljem podizanja svijesti i širenju volonterstva, Grad Umag već desetu godinu za redom bira volontere godine koji svojim plemenitim aktivnostima predstavljaju ideal i uzor te čine našu zajednicu boljom i složnijom. Tako je danas 06. prosinca 2021.godine gradonačelnik Vili Bassanese i njegovi zamjenici primili nagrađene volontere.

Među nagrađenim volonterima, odnosno volonterkama , na području Grada Umaga u 2021. izabran je naš mladi volonter Damjan Jagunec Semeši koji je u protekloj godini za zajednicu volontirao ukupno vise od 300 sati.

Ovim putem želimo čestitati i našem darivatelju krvi Ivanu Severu sa područja Grada Umag-Umago koji je jučer posebno nagrađen od strane Gradonačelnika Grada Umag-Umago g. Vilia Bassanesea za jubilarnu 50 puta darovanu krv!!

U ime volontera i djelatnika Crvenog križa Bujštine čestitamo i svim ostalim dobitnicima priznanja😀😀😀#volonteri2021 #crvenikrizbujstine #hck #danvolontera